Puseur machining nangtung CNC VMC550 (L) - Cina Shandong Anyar Ankai-Kitco

Puseur machining nangtung CNC VMC550 (L)

  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    1.Specification

    spésifikasi

    VMC550 (L)

    spindle

    kakuatan motor

    2.2 / 3.7kw (servo)

    Jarak antara tungtung spindle na beungeut karya

    100 -470 mm

    Puseur Spindle ka Buku kolom rail

    380 mm

    kagancangan

    8000/10000 rpm

    Taper of spindle

    BT30

    bangku karya

    Wewengkon bangku karya

    320 × 800mm

    kapasitas beban

    300 kg

    Ngagawekeun marana tina taneuh

    880 mm

    T angka slot / lebar / jurang

    3/14/100

    Jarak perjalanan

    X-Axis

    500 mm

    Y-Axis

    320 mm

    Z-Axis

    370 mm

    kadaharan

    X-sumbu pindah gancang

    10 m

    Y sumbu-pindah gancang

    10 m

    Z sumbu-pindah gancang

    8 m

    motong gancang speed mm / mnt

    1-5000 mm / mnt

    katalitian

    akurasi posisional

    0,022 mm

    Ulang posisional akurasi mm

    0,012 mm

    parabot

    Max, diameter

    120 mm

    Max, panjangna

    200 mm

    kapasitas Majalah alat

    10

    waktos Qty of changingS alat

    6 s

    data

    tekanan hawa

    0,6 Mpa

    Sasayogian tanaga

    Tegangan (V) / frékuénsi (Hz)

    380/50

    Total kapasitas (kVA)

    10

    beurat

    1960 kg

    Diamention

    1600 × 1860 × 2100 mm

     

    2.Configuration

    ※ kakuatan High casting keusik résin
    ※ 3 sumbu-Taiwan rail linier
    ※ System SIEMENS, GSK, KND
    ※ Taiwan speed tinggi Unit spindle 8000rpm
    ※ handwheel Pisahkeun
    ※ Turntable Style Alat Magazine: 16
    ※ Sistim broach Pneumatic
    ※ hansip Full
    ※ adjustment of shim na screw
    ※ lubrication intermittent otomatis


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 

    nyambungan

    Masihan Us A ngagorowok
    Meunang Apdet Email
    WhatsApp Online Chat !