SM205 runtuyan Swiss CNC - Cina Shandong Anyar Ankai-Kitco

SM205 runtuyan Swiss CNC

  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Anyar SM205 runtuyan mesin dual spindle, mangrupa update nurutkeun pangabutuh customer urang.

    ◇ pamutahiran komprehensif ngeunaan fungsi jeung kinerja.

    ◇ struktur kakuatan High, perenah simetris, tinggi kaku jeung tinggi machining stabil.

    ◇ Gemblengna update motor servo satisfies kaperluan pagelaran beban tinggi

    1a8d1a8e

    .305f5d9f 

     

    636552426621189211_1636552426788069551_1

     

    item

    SM205

    mesin

    sistim

    FANUC 01

    SYTENC

     

    MAX.RPM

    Main 10.000 / mnt / sub8000 / mnt

    Main 6.000 / mnt / Sub6000 / mnt

     

    Max.Turning diaméterna

    φ20mm

     

    Main Spindle stroke

    260mm

     

    speed Plawangan Rapid

    32m / rnin (XL: 24m / mnt)

    24m / mnt

    parabot

    OD Pakakas

    6X [12 * 121

     

    parabot gawé hareup

    5X [φ25-ER161

     

    Cross disetir Pakakas (integrasi)

    4X [ER16]

     

    Deui parabot (dibereskeun)

    4X [ER16]

    motor

    utama

    2.2 / 3.7KW

    4.4KW

     

    sub

    1.5 / 2.2KW

    2.9KW

     

    cross

    0,55 / 1.1KW

    0.75KW

     

    nyetir

    0.75KW

     

    coolant

    0.4kW

    batur

    kapasitas tank coolant

    180L

     

    kapasitas tank lubrication

    1.8L

     

    sentral Jangkungna

    1,000mm

     

    beurat

    3600Kg

     

    Ukuran éta (L * W H *)

    2610 x 1530 1674mm

     

    NC

    pangawasan

    sumbu Controllable

    7axis / 4axis

     

    LCD

    LCD 10,4 "

     

    parameter standar sistem

    standar

     

    ngetok kaku

    standar

     

    kabayang panangan

    standar

     

    interpolasi hélik

    Standa


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 

    nyambungan

    Masihan Us A ngagorowok
    Meunang Apdet Email
    WhatsApp Online Chat !