Naon kauntungan mesin CNC Swiss dibandingkeun kadali lathe numeris?

Mesin cnc Swiss milik parabot processing precision, sarta eta tiasa ngalengkepan éta machining kompléks wahana, panggilingan, pangeboran, boring, ukiran sarta ukiran dina waktos anu sareng. Ieu utamana dipaké pikeun ngolah tumpak hardware precision jeung bagian non-standar aci husus ngawangun.
Kusabab struktur mesin leumpang mah béda ti lathe kontrol numeris tradisional, efisiensi machining na machining precision tina mesin leumpang téh leuwih luhur batan nu ti lathe NC. Candak ngilu jeung susunan biaxial sahiji alat rarancang ieu, greatly ngaheéat waktu siklus processing, metoda waktos bursa jeung alat ka alat mesin ku pondok nu péso, multi stasiun alat tumpang tindihna na chip thread axial éféktif pindah fungsi tumpang tindih, spindle langsung fungsi indexing dua kali salila processing, shorten waktu vakum. Alat motong chip muterkeun hiji peran anu kacida penting dina prosés machining of spindle na workpiece clamping bagian. Eta nyadiakeun garansi kuat pikeun akurasi machining konstan. Dina pandangan pasar mesin haté, 38mm téh diaméterna processing pangbadagna na, nu ngajadikeun mesin leumpang ngawengku hiji kaunggulan gede di pasar processing precision sumbu. Runtuyan ieu parabot mesin ogé bisa dilengkepan alat dahar otomatis nu nyadar produksi pinuh otomatis tina alat mesin tunggal, ngurangan ongkos kuli jeung produk goréng dina proses produksi, sarta bisa dipaké pikeun ngahasilkeun jumlah badag bagian precision aci.
Efisiensi machining jeung akurasi machining ti NC lathe geus kabisat kualitatif, sabab sahiji alat susunan ganda, greatly ngurangan waktu siklus processing, jeung waktu keur tukeur alat dina alat mesin ku pondok péso éta, multi stasiun alat fungsi tumpang tindihna, thread motong axial éféktif pindah fungsi tumpang tindih, fungsi spindle indexing langsung dua waktu nalika processing, sadar waktos nu disingget. Alat motong sok machined dina bagian clamping tina spindle na workpiece, anu ensures nu precision tetep katepatan machining. Dina hadir, diaméter machining maksimum dina mesin haté di pasar nyaéta 38mm, sarta mibanda kaunggulan gede di pasar processing precision sumbu. Runtuyan ieu parabot mesin bisa dilengkepan alat dahar otomatis pikeun ngawujudkeun produksi otomatis tina alat mesin tunggal, sarta ngurangan biaya kuli sarta laju goréng produk. Hal ieu kacida cocog pikeun produksi masal bagian precision aci.


waktos pos: Méi-02-2018


nyambungan

Masihan Us A ngagorowok
Meunang Apdet Email
WhatsApp Online Chat !