Fitur anyar Ankai nyandak ngilu

fitur anyar: Ankai anyar Ankai nyandak ngilu nyandak ngilu NC bubuka téhnologi asing, specializing dina produksi tinggi-tungtung produk mesin CNC buka, rigidity tinggi, stabilitas alus

1, rigidity tinggi: sakabeh mesin rada heavier, nu geus embodied dina ketebalan témbok awakna casting, bentang ti rail pituduh, jsb nu rigidity na expansibility sahiji alat mesin anu kuat, motong beurat téh punjul mun parabot mesin séjén , sarta boga kaunggulan atra dina ngolah baja, baja alloy, bahan stainless steel jeung saterusna.

2, stabilitas tinggi: pituduh na bentang ngalegaan, utama marake / countershaft sanggeus indexing tumerapna alat, ngaronjatkeun kuatna workpiece.

3. FANUC - runtuyan motor alat dinamis gurat jeung eupan motor téh punjul kana runtuyan béta.

Kauntungannana

1) runtuyan alfa teh FANUC motor pangluhurna, sarta precision anak, kinerja sarta hirup anu leuwih hadé ti serial béta.

2) teu aya keom suhu dina motor béta seri. Motor na sistem bakal ruksak nalika suhu motor naek terus lamun beban anu kontinyu atawa beban anu badag.

3) aci utama, servo panguat ngagunakeun seri alfa (FANUC, jeung pangluhurna) jeung spindle, panguat transverse geus dibeulah, runtuyan béta salaku tipe panguat ékonomi, hargana leuwih handap runtuyan alfa, sarta aci utama, panguat transverse kami mangrupa tipe integral, dina pangropéa kasep jeung ngagantian dina sakabéh waragad gaganti jeung perawatan kedah leuwih luhur ti séri béta parusahaan urang anu dilengkepan alfa motor SM205. The torsi tina motor alfa, anu precision of eupan balik, anu resolusi encoder, sarta beungeut ayeuna téh loba kuat ti motor béta.

4, speed tinggi, precision tinggi na efisiensi tinggi: tata perenah alat pangalusna geus dikawasa ku speed tinggi operasi arithmetic, jadi yén alat ngarobah waktu teh shortest jeung lokasi pangalusna kahontal dina waktu nu sarua, sarta dina waktos bantu diréduksi jadi nu shortest.

5, konfigurasi tinggi: komponén paling kentel hanca, multi sumbu konfigurasi alat euyeub, sarta parabot kakuatan baku, nu greatly ngalegaan wengkuan ngolah na patepung di machining kompleks bagian kompléks.

6, merenah spasi operasi: spasi operasi merenah, gampang pikeun ngarobah péso, alat handap vertikal bisa meunang chip pangalusna.

7, kalenturan tinggi: eta bisa kabiruyungan sareng atawa henteu sareng pituduh bushing interchangeability, parabot kakuatan bisa dilengkepan rusuh robah thread angin puyuh panggilingan, sirah kakuatan, VDI cutter, chip remover, halimun minyak collector, kabayang kawat Tonjolan, pompa tekanan tinggi na séjén alat.

 

waktos pos: Méi-02-2018


nyambungan

Masihan Us A ngagorowok
Meunang Apdet Email
WhatsApp Online Chat !