Jaringan bisnis alat mesin CNC anyar kuat gabung Anyka docking Era Internét

Dina dua puluh taun kaliwat ngeunaan commercialization, téhnologi internét geus ditulis hiji laju unprecedented of ngarobah sadunya Kujang industri jeung kahirupan wirausaha. Kalawan ngembangkeun gancang tina Internet kiwari, "Internet tambah" geus jadi ngembangkeun normal anyar industri manufaktur. Nagara nyorong inovasi, nyokong "Internet tambah", geus dibawa kasempetan penting dina perusahaan manufaktur. Meunang prakarsa dina jaman internét, anu anyar Shandong Ankai CNC Mesin Alat Co. Ltd. (hereinafter disebut "anyar Ankai CNC") pikeun milih Cina jaringan bisnis mesin anggota luhur, sarta kuat dina Web calakan mall, jeung harepan nu yén jaringan bisnis mesin Cina bantuan alus muka pasar Internet leuwih.
Grup Shandong Ankai CNC Mesin Alat Co. Ltd. Shandong anyar Ankai handapeun titik awal tinggi, usaha tinggi-tech. Perusahaan grup téh perusahaan badag nu integrates manufaktur mékanis, mobil paeh-casting, industri aluminium, Industri pipe, keuangan, real estate jeung catering. Parusahaan urang geus komitmen pikeun motong CNC lathe panggilingan design kompléks mesin sarta ngembangkeun, manufaktur jeung produksi. Pausahaan kaala a set pinuh ku parusahaan Korea Téhnologi Selatan HJM, single spindle aya, tilu sumbu kontrol beungkeut ti tilu lathe nangtung panggilingan kompléks produk universal CNC mesin runtuyan; ogé kudu tinggi-grade mesin CNC lathe panggilingan kompléks spindle ganda, tujuh sumbu beungkeut opat, ka extent maksimum nepi minuhan kaperluan pamaké béda. Produk anu utamana cocog pikeun ngolah jumlah badag, akurasi tinggi jeung bagian kompléks di mobil, éléktronika, komunikasi, Industri IT, médis, militer, aviation, hardware, mesin sarta fittings hidrolik industri.
Dina hadir, kalawan ngembangkeun gancang tina Internet kiwari, nu anyar NC mesin alat Cina Ankai milih cooperate jeung jaringan bisnis hayang make kakawasaan Internet, dilegakeun pangsa pasar. Pilihan Cina CNC mesin alat Ankai jaringan bisnis anyar dumasar kana ramatloka dina widang pertimbangan alat mesin profésional sarta nulis. Taun ieu teh taun munggaran tina CNC mesin alat Cina Ankai kerjasama jeung bisnis jaringan anyar, hiji taun silih rojongan tur ngembangkeun umum.
Dina mangsa nu bakal datang, Demas Binna bakal neruskeun baris nepi garis tur nuluykeun nyadiakeun pamaké kalayan produk jeung jasa nyugemakeun.


waktos pos: Méi-02-2018


nyambungan

Masihan Us A ngagorowok
Meunang Apdet Email
WhatsApp Online Chat !