CNC lathe CK6432A - Cina Shandong Anyar Ankai-Kitco

CNC lathe CK6432A

  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    A. Konfigurasi Standar na spésifikasi

    1.System: GSK928TD-L, motor servo na drive

    Amrik 2.3-rahang, 4-stasiun alat listrik pos.

    tailstock 3.Manual, Semi-terjal

    Sistim 4.Cooling; Sistim lubrication otomatis; Sistim lighten;

    B. Main pitur

    1. spindle Tunggal

    2. Dupi ngalereskeun kalawan sistem Amrik hidrolik.

    3. Integrated Sistim lubrication otomatis.

    4. precision High CNC lathe kalawan alus radio kinerja-harga.

    5. kabayang panangan Electronic dilengkepan operasi gampang.

    6. kenop The adopts processing némpelkeun palastik ngagem leutik, precision tinggi, hirup panjang.

    7. Feed of XZ aci anu disetir ku bola screw kalawan servo-motor.

    8. usaha Rotary rupa sapotong karya permukaan otomatis péngkolan, machining precision. 

    C.  konfigurasi Husus

    merek pilihan sistem CNC

    SIEMENS, FANUC

    jenis pilihan tina pos alat

    horizontal Genep stasiun, horizontal dalapan stasiun

    jenis pilihan tina clamping workpiece

    Amrik hidrolik, Amrik pneumatic, cinyusu Amrik

    jenis pilihan tina tailstock nu

    tailstock hidrolik, tailstock pneumatic

    pola pilihan tina dahar

    Otomatis dahar (ngaropéa program nyalira)

     

    spésifikasi

    item

    spésifikasi

    Max. ngojay leuwih ranjang Φ360mm
    Max. ngojay leuwih kenop Φ150mm
    Max. panjang sapotong karya 450mm
    Lingkup speed spindle 150-2500rpm
    bore Spindle Φ60mm
    Taper of bore spindle MT6
    Stations of pamawa alat 4/6/8 atanapi geng pamawa tipe alat
    Ukuran Max tina pos alat 20mm × 20mm
    Mnt. netepkeun Unit motor (Z) 0.001mm lila, (X) cross 0.001mm
    speed pindah tina pos (Z) panjang 8 m / mnt, (X) meuntas 4 m / mnt 
    Taper of tailstock quill MT4
    Max. lingkup tailstock quill 100mm   
    kakuatan motor 4KW
    Ukuran packing (panjangna × lebar × jangkungna) 1850 mm × 1100mm × 1550mm 
    Beurat bersih 1500kg

     1 (2)


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 

    nyambungan

    Masihan Us A ngagorowok
    Meunang Apdet Email
    WhatsApp Online Chat !