CNC lathe CK6136A - Cina Shandong Anyar Ankai-Kitco

CNC lathe CK6136A

  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    rinci :

    A. Konfigurasi

    1.System: GSK, motor servo na drive

    2.8 inci Manual Amrik 3-rahang, 4-stasiun pos alat listrik.

    tailstock 3.Manual, Semi-terjal

    Sistim 4.Cooling; Sistim cahaya; Sistim lubrication otomatis;

    B. konfigurasi Alus

    merek pilihan sistem CNC SIEMENS, FANUC
    jenis pilihan tina pos alat Horizontal 6-stasiun, horizontal 8-stasiun
    jenis pilihan tina clamping workpiece Amrik hidrolik, Amrik pneumatic, cinyusu Amrik
    jenis pilihan tina tailstock nu <F, ont = "" gaya = "font-ukuran: 16px;"> tailstock hidrolik, tailstock pneumatic
    pola pilihan tina dahar Otomatis Bar nyoco (ngaropéa program nyalira)

    C. Kaunggulan:

    1. rail pituduh ieu diolah ku quenching frékuénsi ultrasonic, grinding rupa jeung perlakuan moyok.

    2. spindle Pranata mangsa, régulasi variabel frékuénsi stepless speed, noise leutik tur Geter, precision machining tinggi, hemat energi jeung perlindungan lingkungan.

    3. spindle The adopts speed tinggi na bearing precision tinggi, sarta beungeut machined boga finish alus

    spésifikasi

    item spésifikasi
    Max. ngojay leuwih ranjang Φ360mm
    Max. ngojay leuwih kenop Φ190mm
    Max. panjang sapotong karya 750mm
    Rubak mesin 330mm
    Ukuran Amrik tilu-rahang 200mm
    Lingkup speed spindle 150-2500rpm
    bore Spindle Φ60mm
    Taper of bore spindle MT6
    Stations of pamawa alat 4/6/8
    Ukuran Max tina pos alat 20mm atawa 25mm
    Mnt. netepkeun Unit motor (Z) 0.001mm lila, (X) cross 0.001mm
    speed pindah tina pos (Z) 8m panjang / mnt, (X) cross 4m / mnt  
    Taper of tailstock quill  MT4
    Max. lingkup tailstock quill 120mm    
    kakuatan motor 5.5KW
    Ukuran packing (panjangna × lebar × jangkungna) 1950 mm × 1400 mm × 1650mm  
    Beurat bersih 1650 / 1700kg

    3 (3) 3 (1)


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 

    nyambungan

    Masihan Us A ngagorowok
    Meunang Apdet Email
    WhatsApp Online Chat !