AK164 Swiss CNC Precision - Cina Shandong Anyar Ankai-Kitco

AK164 Swiss CNC Precision

  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    alat Ak164 mesin runtuyan milik Swiss-speed tinggi-precision tinggi diréktori CNC jeung nyoco dual-Tujuan balik-panggilingan digabungkeun lathe (exchangeable pituduh leungeun baju jeung pituduh modus leungeun baju-gratis nurutkeun syarat customer) .This produk integrates pituduh leungeun baju jeung pituduh sleeve- modus bébas, merealisasikan design multiguna. Alat mesin mawa kaluar machining paling luyu nurutkeun syarat customer on produk; dina struktur pituduh leungeun baju (diréktori), mangka dilengkepan hiji splined aci alat rotasi sinkron integral sarta total-travel sinkron pituduh rotasi leungeun baju, 320mm bahan bisa fed ku salah-waktos clamping; dina leungeun baju-gratis struktur pituduh (dahar), real perlu dilegakeun ka dismount, teu peryogi bahan grinding dina prosés machining, sarta bisa mesin tiis digambar bar di speed tinggi na akurasi tinggi. spindle nu mangrupa terpadu diwangun-di spindle listrik nu kana sirah kakuatan rotasi ieu dilengkepan hiji minyak device.It cooling bisa lega dilarapkeun ka machining digabungkeun bagian ramping-aci jeung bagian precision dina mobil, komunikasi éléktronik, faxes, printer , instrumen médis, panerapan imah, lockmaking jeung industri lianna.

    724c964e4890651054894503

     

     

     

    parameter teknis

     

    item

    AK164

    Machining
    Range

    diaméterna bar clamping of spindle mm

    Ф8 ~ Ф16mm

     

    diaméterna clamping Max tina aci deui

    320mm

    diaméterna pangeboran Max of spindle

    Ф10mm

    Max ngetok diaméter spindle

    M8

    jero pangeboran Max of spindle

    65mm

    diaméterna pangeboran Max tina samping panggilingan sirah kakuatan

    Ф12mm

    Spindle

    speed Spindle

    100 ~ 7000rpm / mnt

    indexing Spindle

    C-axi: 0,001 °

    Spindle liwat-liang diaméterna

    Ф33mm

    motong
    Alat

    alat sakaligus kuantitas (16 * 16 * 150)

    6

    Samping panggilingan usaha Rotary disetir alat

    1 × ER16 + 3 × ER16

    Samping panggilingan rentang speed sirah kakuatan

    100 ~ 6000rpm / mnt

    Tungtung panggilingan kakuatan alat usaha Rotary

     

    3 × ER16

    Tungtung panggilingan rentang speed sirah kakuatan

     

    100 ~ 6000rpm / mnt

    Tungtung ramo tina péso dibereskeun

     

    3 × ER16

    motor

    Diwangun-di kakuatan spindle listrik

    5.5KW

    kakuatan dipeunteun motor servo X1 sumbu-

    0.75KW

    kakuatan dipeunteun tina Y, Z sumbu-motor servo

    1KW

    kakuatan dipeunteun tina samping panggilingan sirah kakuatan

    0.75KW

    Tungtung kakuatan panggilingan sirah dipeunteun kakuatan

    0.35KW

    Cooling kakuatan pompa minyak

    0.18KW

    Lubricating kakuatan pompa minyak

    25W

    sistim

    sistim Modél

    21TB

    compounding angka Controllable / sumbu

    6/4

    unit mnt

    0.001mm

    speed gerak gancang bacaan

    32m / min (X-axi 20m / mnt)

    Kapasitas simpenan program

    1GB

    Jumlah program disimpen

    8.0 "layar Warna

     

     

    batur

     

     

     

    alat panampa

    potongan panjang sarta pondok catcher

    kapasitas kakuatan

    11KVA

    jangkungna puseur Spindle

    985mm

    alat mesin dimensi (L * W H *)

    2200 * 1510 * 1780mm

    Motong volume tanki bahan beuleum

    145L

    tekanan hawa

    luhur 0.4MPa

    alat mesin beurat net

    2


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 

    nyambungan

    Masihan Us A ngagorowok
    Meunang Apdet Email
    WhatsApp Online Chat !