teknis

The NC Ankai anyar nyandak usaha pikeun ngawanohkeun téhnologi asing, specializing dina produksi tinggi-tungtung produk mesin CNC buka, rigidity tinggi, stabilitas alus.

Pausahaan kaala a set pinuh ku parusahaan Korea Téhnologi Selatan HJM, single spindle aya, tilu sumbu kontrol beungkeut ti tilu lathe nangtung panggilingan kompléks produk universal CNC mesin runtuyan; ogé kudu tinggi-grade mesin CNC lathe panggilingan kompléks spindle ganda, tujuh sumbu beungkeut opat, ka extent maksimum nepi minuhan kaperluan pamaké béda.

NC nyandak usaha migunakeun produk: utamana cocog pikeun otomotif, éléktronika, komunikasi, industri IT, médis, aviation, militer, hardware, industri bagian mékanis jeung hidrolik dina jumlah badag, precision tinggi, leutik processing bagian kompleks, anu bahan rod maksimum clamping diaméterna 38mm, bisa ngahontal 24 jam produksi unattended.

mesin adopts speed tinggi Sistim CNC, canggih diwangun-di spindle sarta diwangun-di encoder tinggi resolusi, perenah bagian, kualitas luhur jeung (produk brand-ngaran kayaning arah, bola screw, pituduh linier nu diimpor) lumrah, manufaktur canggih, pabrik inspeksi ku standar canggih deungeun, ku kituna produk ngahontal internasional maju tingkat.

tech tinggi, titik awal tinggi, kualitas luhur teh ngungudag langgeng ti Ankai anyar, Ankai jalma anyar sumanget "kualitas heula, layanan efisien, sumanget pioneering jeung pamikiran, tulus jeung konsumén jeung ngembangkeun umum.

636552548978401696_1

CNC fitur produk mesin:

1, rigidity tinggi: sakabeh mesin rada heavier, nu geus embodied dina ketebalan témbok awakna casting, bentang ti rail pituduh, jsb nu rigidity na expansibility sahiji alat mesin anu kuat, motong beurat téh punjul mun parabot mesin séjén , sarta boga kaunggulan atra dina ngolah baja, baja alloy, bahan stainless steel jeung saterusna.
2, stabilitas tinggi: pituduh na bentang ngalegaan, utama marake / countershaft sanggeus indexing tumerapna alat, ngaronjatkeun kuatna workpiece.
3. FANUC - runtuyan motor alat dinamis gurat jeung eupan motor téh punjul kana runtuyan béta.

Kauntungannana:
1) runtuyan alfa teh FANUC motor pangluhurna, sarta precision anak, kinerja sarta hirup anu leuwih hadé ti serial béta.
2) teu aya keom suhu dina motor béta seri. Motor na sistem bakal ruksak nalika suhu motor naek terus lamun beban anu kontinyu atawa beban anu badag.
3) aci utama, servo panguat ngagunakeun seri alfa (FANUC, jeung pangluhurna) jeung spindle, panguat transverse geus dibeulah, runtuyan béta salaku tipe panguat ékonomi, hargana leuwih handap runtuyan alfa, sarta aci utama, panguat transverse kami mangrupa tipe integral, dina pangropéa kasep jeung ngagantian dina sakabéh waragad gaganti jeung perawatan kedah leuwih luhur ti séri béta parusahaan urang anu dilengkepan alfa motor SM205. The torsi tina motor alfa, anu precision of eupan balik, anu resolusi encoder, sarta beungeut ayeuna téh loba kuat ti motor béta.

636552549299818231_1

4, speed tinggi, precision tinggi na efisiensi tinggi: tata perenah alat pangalusna geus dikawasa ku speed tinggi operasi arithmetic, jadi yén alat ngarobah waktu teh shortest jeung lokasi pangalusna kahontal dina waktu nu sarua, sarta dina waktos bantu diréduksi jadi nu shortest.
5, konfigurasi tinggi: komponén paling kentel hanca, multi sumbu konfigurasi alat euyeub, sarta parabot kakuatan baku, nu greatly ngalegaan wengkuan ngolah na patepung di machining kompleks bagian kompléks.
6, merenah spasi operasi: spasi operasi merenah, gampang pikeun ngarobah péso, alat handap vertikal bisa meunang chip pangalusna.
7, kalenturan tinggi: eta bisa kabiruyungan sareng atawa henteu sareng pituduh bushing interchangeability, parabot kakuatan bisa dilengkepan rusuh robah thread angin puyuh panggilingan, sirah kakuatan, VDI cutter, chip remover, halimun minyak collector, kabayang kawat Tonjolan, pompa tekanan tinggi na séjén alat.




nyambungan

Masihan Us A ngagorowok
Meunang Apdet Email
WhatsApp Online Chat !