Tentang Kami

Shandong Anyar Ankai-Kitco Sowin CNC Mesin Alat Co., Ltd. mangrupakeun perusahaan tinggi-tech nasional specializing di produksi parabot mesin CNC. Dina filsafat "Jalma-berorientasi, Téknis Juara", parusahaan spares euweuh usaha nyieun "-speed tinggi, luhur-precision, luhur-reliabiliti" alat-alat CNC kalawan hak cipta intelektual proprietary ku kahadéan kakuatan ékonomi loba pisan, bakat teknis kuat gaya jeung filosofi bisnis maju.

Ngaliwatan taun usaha, parusahaan geus hasil dimekarkeun leutik CNC precision bar otomatis lathe (ilahar disebut precision lathe otomatis) nu dibagi kana runtuyan AK, runtuyan SM, runtuyan SX tur runtuyan SC, miboga fungsi gabungan péngkolan-ngagiling jeung sabagian lumaku pikeun badag-angkatan multi-rupa-precision tinggi tugas machining of ramping-aci na pajeulit bagian puteran leutik. Produk urang gaduh kabisa panahan precision tinggi, kalawan bagian loyog utama nganut merek internasional kawentar, ogé prosés produksi jeung téknologi nyokot kalungguhan di Cina. Produk machined anu lega dilarapkeun ka komunikasi, mesin médis, refrigeration, instrumen optik, panerapan imah, aerospace, mobil, motor, éléktronika, motor, industri timepiece jeung industri lianna.
Kusabab lahirna, Shandong Anyar Ankai-Kitco Sowin CNC Mesin Alat Co., Ltd. geus dumasar kana panalungtikan, ngembangkeun jeung produksi tinggi-tungtung CNC lathes. Dina filsafat bisnis tina "Constant dandan, Palanggan Agung", parusahaan ieu devoted ka jadi produsén peralatan sarta layanan panyadia ngarah dunya-.




nyambungan

Masihan Us A ngagorowok
Meunang Apdet Email
WhatsApp Online Chat !