• banner1-2
  • banner2-1
  • banner3

Tentang Kami

Hal pangdeukeutna Anjeun bakal Teangan ka 2018

Shandong Anyar Ankai-Kitco Sowin CNC Mesin Alat Co., Ltd. mangrupakeun perusahaan tinggi-tech nasional specializing di produksi parabot mesin CNC. Dina filsafat "Jalma-berorientasi, Téknis Juara", parusahaan spares euweuh usaha nyieun "-speed tinggi, luhur-precision, luhur-reliabiliti" alat-alat CNC kalawan hak cipta intelektual proprietary ku kahadéan kakuatan ékonomi loba pisan, 

Leuwih 10 Taun

gedong Garapan

The relentless ngungudag tina kasampurnaan

Watch video


nyambungan

Masihan Us A ngagorowok
Meunang Apdet Email
WhatsApp Online Chat !