Çfarë është avantazh i makinës zviceran CNC krahasim me torno e kontrollit numerik?

Makinë zvicerane cnc i përket pajisjeve të përpunimit saktësi, dhe kjo mund të përfunduar machining komplekse e automjetit, mulliri, shpimit, i mërzitshëm, gdhendje dhe gdhendje në të njëjtën kohë. Ajo është përdorur kryesisht për përpunimin grumbull e hardware saktësi dhe bosht pjesëve të veçanta në formë jo-standard.
Për shkak se struktura e makinës në këmbë është e ndryshme nga torno tradicionale kontrollit numerik, efikasiteti machining dhe machining saktësi e makinës këmbë janë më të larta se ajo e torno NC. Merrni dhimbje me rregullimin biaxial e këtij mjeti të projektimit, në masë të madhe kursen kohën e ciklit të përpunimit, metodën kohë këmbimit dhe mjet për mjet makinë me shkurtimin thikë, multi mbivendosjen stacion mjet dhe çip thread axial efektive lëviz funksione mbivendosje, direkt gisht funksion indeksimit dy herë gjatë përpunimit, shkurtojnë kohën vakum. Chip prerja mjet luan një rol shumë të rëndësishëm në procesin e përpunimit të gisht dhe detalit goditjen pjesë. Ai siguron një garanci të fortë për saktësinë vazhdueshëm përpunimit. Në pikëpamje të tregut makine zemrës, 38mm është diametri i saj më i madh të përpunimit, e cila e bën makinë këmbë zë një avantazh të madh në tregun e përpunimit aksin saktësi. Kjo seri e mjeteve makine mund të jetë e pajisur me pajisje automatike të ushqyerit, i cili realizon prodhimin plotësisht i automatizuar e mjet të vetëm makinë, redukton koston e punës dhe të produkteve të këqija në procesin e prodhimit, dhe mund të përdoret për të prodhuar sasi të mëdha të pjesëve bosht saktësi.
Efikasiteti machining dhe saktësinë machining se NC torno ka qenë një hap cilësor, për shkak të mjet dyfishtë marrëveshje, duke reduktuar në masë të madhe kohën e ciklit të përpunimit, dhe koha për të shkëmbyer mjet në mjet makinë me shkurtimin thikën, multi stacioni mjet funksion mbivendosje, thread prerja axial efektive lëviz funksione mbivendosje, funksion të drejtpërdrejtë gisht indeksimit dy kohë kur të përpunimit, të realizuar koha shkurtohet. Mjet prerja është machined gjithmonë në pjesën goditjen e gisht dhe detalit, e cila siguron saktësi vazhdueshëm të saktësisë përpunimit. Aktualisht, diametri maksimal machining e makinës zemrës në treg është 38mm, dhe ajo ka një avantazh të madh në tregun e përpunimit aksin saktësi. Kjo seri e mjeteve makine mund të jetë e pajisur me pajisje automatike të ushqyerit për të realizuar prodhimin automatik të një mjet të vetëm makinë, dhe për të zvogëluar koston e punës dhe shkalla e keqe e produktit. Ajo është shumë e përshtatshme për prodhimin në masë të pjesëve bosht saktësi.


Ora Post: Maj-02-2018


lidh

Na jep një britmë
Get Updates Email
WhatsApp Online Chat !