Karakteristika të reja të Ankai marrë dhimbje

Tipar i ri: i ri Ankai Ankai marrë dhimbje të marrë dhimbje NC futjen e teknologjisë së huaj, i specializuar në prodhimin e lartë fund produkte makine CNC shkojnë, ngurtësi e lartë, stabilitet të mirë

1, ngurtësi e lartë: të gjithë makinë është pak më e rëndë, e cila është mishëruar në trashësi mur hedh trupi, hapësirë e hekurudhës guide, etj ngurtësia dhe zgjerueshmëri e makinë metalprerëse janë të forta, prerja e rëndë është superior ndaj mjeteve të tjera të makinës , dhe ka përparësi të dukshme në përpunimin çeliku, çeliku, materiali çelik dhe kështu me radhë.

2, stabilitet të lartë: udhëzues dhe hapësirë ​​zgjeruar, kryesore frenave / countershaft pas indeksimit pajisje mbyllje, përmirëson stabilitetin e detalit.

3. fanuc - një seri të laterale motor dinamik mjet dhe ushqyer motor është më i lartë në seri beta.

avantazh

1) seri alfa është motori më i lartë FANUC, dhe saktësi e saj, performance dhe jeta janë më mirë se seri beta.

2) nuk ka zbulimin temperature në motor beta seri. Motori dhe sistemi do të jetë i dëmtuar, kur temperatura e motorit rritet vazhdimisht kur ngarkesa është i vazhdueshëm ose ngarkesës është i madh.

3) bosht kryesor, servo përforcues duke përdorur seri alfa (FANUC, me e larta) dhe gisht, përforcues tërthor është e ndarë, seri beta si përforcues ekonomike tipit, çmimi është më i ulët se sa seri alfa, dhe bosht kryesor, përforcues ynë tërthor është një lloj integral, në mirëmbajtjen e vonë dhe zëvendësimin në të gjitha shpenzimet e zëvendësimit dhe mirëmbajtjes duhet të jetë më e lartë se seri beta kompania tona janë të pajisura me SM205 motor alfa. Çift rrotullues i motorit alfa, saktësia e reagime, zgjidhja e encoder, dhe zbulimin e tanishme janë shumë më të fortë se motor beta.

4, me shpejtësi të lartë, saktësi të lartë dhe efikasitet të lartë: më i miri mjet faqosje kontrollohet nga shpejtësi të lartë operacion aritmetik, në mënyrë që mjet ndryshon koha është e shkurtër dhe lokacioni më i mirë është arritur në të njëjtën kohë, dhe koha ndihmëse është reduktuar në me i shkurtri.

5, konfigurimit të lartë: përbërësit më të koncentruar funksionale, multi aks konfigurimit pasur mjet, dhe mjetet standarde e pushtetit, të cilat në masë të madhe zgjeruar fushëveprimin e përpunimit dhe u takua me machining komplekse të pjesëve komplekse.

6, i përshtatshëm hapësirë ​​operacion: hapësirë ​​i përshtatshëm operacion, të lehtë për të ndryshuar thikë, mjet vertikale rënie mund të merrni chip më të mirë.

7, fleksibilitet të lartë: ajo mund të realizohet me ose pa udhëzues unazë ndërkëmbyeshmërisë, mjetet e pushtetit mund të jetë e pajisur me të shpejtë ndryshimi fije shakullinë mulliri, kreu pushtet, prestar VDI, mbartës chip, kolektor mjegull vaj, timon nxjerrje tela, pompë presion të lartë dhe të tjera pajisje.

 

Ora Post: Maj-02-2018


lidh

Na jep një britmë
Get Updates Email
WhatsApp Online Chat !