Lajme

 • Çfarë është avantazh i makinës zviceran CNC krahasim me torno e kontrollit numerik?

  Makinë zvicerane cnc i përket pajisjeve të përpunimit saktësi, dhe kjo mund të përfunduar machining komplekse e automjetit, mulliri, shpimit, i mërzitshëm, gdhendje dhe gdhendje në të njëjtën kohë. Ajo është përdorur kryesisht për përpunimin grumbull e hardware saktësi dhe bosht pjesëve të veçanta në formë jo-standard. Bec ...
  Lexo më shumë
 • Si funksionon një kontroll numerik shëtitje makinë të vogël?

  Shumë njerëz janë të njohur me përdorimin dhe kodim procedurat e makinës të vogla CNC në këmbë, por parimi i makinës CNC në këmbë nuk është shumë e qartë. Në mënyrë që të ju mundësojë për të kuptuar më mirë njohuritë përkatëse, unë do të doja të ju jap një hyrje të shkurtër sot. Është parimi i Numer vogla ...
  Lexo më shumë
 • CNC makinë mjet Rrjeti i ri i biznesit të fortë bashkohet Anyka docking Internet Era

  Në njëzet vitet e fundit të komercializimit, teknologjia e internetit ka shkruar një shkallë të paparë e ndryshimit të botës legjendat industriale dhe jeta sipërmarrëse. Me zhvillimin e shpejtë të internetit sot, "Internet plus" është bërë zhvillimi i ri normal i th ...
  Lexo më shumë
 • Karakteristika të reja të Ankai marrë dhimbje

  Tipar i ri: i ri Ankai Ankai marrë dhimbje të marrë dhimbje NC futjen e teknologjisë së huaj, i specializuar në prodhimin e lartë fund produkte makine CNC shkojnë, ngurtësi e lartë, stabilitet të mirë 1, ngurtësi e lartë: të gjithë makinë është pak më e rëndë, e cila është mishëruar në thicknes mur hedh trupi ...
  Lexo më shumë
 • ri Makinë SC385 SM203, Ankai kaluar me sukses Departamentin Krahinor të shkencës dhe identifikimit të teknologjisë!

  25 gusht 2012 Shandong shkenca provinciale dhe Teknologjisë Departamenti i Universitetit Shandong dhe grupi i ekspertëve për të vizituar kompaninë tonë, për të identifikuar SC385 tonë të kompanisë, SM203 CNC tipit zviceran makinë komplekse torno frezë, grupit të ekspertëve për kompaninë time për R & D produktet e tyre të dhënë një eval të lartë ...
  Lexo më shumë
 • Guide fillestar absolute për Google Analytics

  Guide fillestar absolute për Google Analytics

  Nëse ju nuk e dini se çfarë Google Analytics është, nuk keni të instaluar atë në web faqen tuaj, ose keni instaluar atë, por kurrë nuk e shikoni në të dhënat tuaja, atëherë ky post është për ju. Ndërsa është e vështirë për shumë njerëz të besojnë, ka ende faqet e internetit që nuk janë duke përdorur Google Analytics (ose ndonjë analytics, për ...
  Lexo më shumë


lidh

Na jep një britmë
Get Updates Email
WhatsApp Online Chat !