FAQs

FAQ

PYETJET MË TË SHPESHTA

1.What është avantazh produkt?

New nk i prerë CNC lathes automatike (CNC duke u përpjekur) konfigurimit më shumë specifikimet e motorit dhe sinkron rotacion dizajn udhëzues mëngë, mund të forta mbështetëse objekte, për të përmirësuar përpunimin ngurtësi, të siguruar saktësinë machining dhe të përsëritur saktësi; Mjet makinë është e pajisur me mjetet e tërthor dhe mbrapa energjisë në fund.    
Mjetet e tilla e makinës duhet të ketë karakteristikat e mëposhtme kryesore:
1. fuqishme aftësinë Cyclone mulliri: për vidhos kockave, vidhos, krimb, vidhos pjesë lloji, është e nevojshme të procesit të lartë saktësi spirale zakon, dhe vrazhdësi sipërfaqe prej nevojave spirale zakon për të arritur ra0.8mm.
Nevoja për metodën lëvizje mjet makinë, saktësi të lartë dhe të mirë fije stabilitetit dinamik SX325 CNC shkojnë të gjithë nëpër pjesën anësore dinamike të shtoni një mjet shakullinë mulliri, mjet i tërthor dinamike përmes rotacionit cutterhead makinë aliazh hard prestar me shpejtësi të lartë (kryesore), makinë mjet gisht makinë Objekti rrotullimit të ngadalshëm (ndihmëse), bosht Z1 sipas katran detalit apo të çojë përgjatë lëvizjes aks detalit (lëvizjes ushqim), një (lëvizje prerja) Mocioni shakullinë mulliri X1 përpunimit efikasitet të lartë saktësi të lartë zakon spiral.
2. makinë High ngurtësi dhe mulliri kapacitetin e përbërë të përpunimit:
Grafiku një për aplikimet në fushën e komunikimit, pajisje shtëpiake, elektronike, lodra dhe industritë e tjera të specifikimeve të mëdha diametër prej pjesëve dhe komponentëve, proces kompleks, saktësi të lartë, kërkojnë machining komplekse të automjeteve, mulliri dhe kthese, SX325 CNC shkojnë të gjitha makinat të fuqishme, bluarje, mund të përpunimit në madhësi. Metoda tradicionale e përpunimit është që të përdorin torno e kontrollit numerik apo makine bluarje, makine shpimit, vegla makine qendra të përpunimit, duke punuar përpunimin procedura është e përfunduar, sasinë e pajisjeve të kërkesës, efikasitetin e prodhimit është i ulët, machining saktësi të pjesëve të detalit pas goditjen e dytë është vështirë për të garantuar.
Grafiku një: komunikimi, Pajisje shtëpiake, Elektronikë, lodra industrisë pjesë tipike (32 diameter mm në 20 për Ф Ф)
SX325 kthyer, mulliri, CNC shkojnë të gjithë kanë ngurtësi e lartë me një fiksim kohor mund të arrijë ngurtësi të lartë të makinave cilindrike detalit, endface, thread, prerja zakon, prerë dhe mulliri horizontal, shpimit, përgjimi dhe në fund të përballet dhe të prerë pas përfundimit pasme të shpimit, përgjimi, kapacitet të mërzitshëm dhe të tjera të përbërë të përpunimit.
3. Fuqia Përpunimi i precision pjesëve të hollë bosht:
FIG. 2 është një saktësi të lartë dhe bosht i hollë në hidraulike, pjesë auto, mjekësore, aviacionit, hapësirës ajrore dhe industritë optike.
Figura 2: hidraulike, pjesë auto, mjekësore, aviacionit, hapësirës ajrore, pjesë tipike industrisë optike-së (32 diameter mm në 20 për Ф Ф)
Është shumë e vështirë të procesit pjesët hollë bosht me raport të gjatë / me diametër mbi 6, dhe saktësi dhe efikasitetit janë të vështira për të garantuar. New NK CNC prerë lathes automatike (CNC ecin të gjithë), sepse teknologji unike të përpunimit të tilla si shpejtësi të lartë udhëzues sinkron Bush, detalit dhe pjesë prerja mjet gjithmonë e mbështetur nga mëngë udhëzues, në mënyrë që mund të përpunohen lehtësisht në diametër prej 5 ~ 32 mm, Gjatësia brenda 280 mm ultra i hollë pjesë bosht.
    
4. Double spindle design of the back processing and synchronous processing after cutting:
Center for workpiece cutting back face no convex-concave defect or slender shaft parts need principal, vice principal axis clamping synchronous rotation of machining parts, as well as the need to cut surface milling, drilling, boring, tapping processing parts, such as double spindle machines can be fully competent. In addition, the main/auxiliary spindle can be controlled simultaneously or independently.
The two models identified are both high-end models with the above functions.
  
5. Automatic blanking of raw materials and finished products:
When feeding through configuration bar feeder, material by configuring short/long after device, the machine can realize one operator, more care mode of "one more machine", to improve the automation degree of equipment, save human resource for firms to help a lot.
In addition, the "numerical control longitudinal cutting automatic lathe (CNC centrifuge)" high-grade model also has the following outstanding characteristics:
1) multi-motor shaft linkage interpolation function: to effectively improve the processing efficiency and meet the processing of complex parts;
2) high-speed synchronous rotary guide sleeve: to meet the requirements of high speed processing;
3) have high precision: to be qualified for the precision of parts, such as aviation, precision instrument and communication equipment.
The new ankai numerical control longitudinal cutting automatic lathe (CNC centrifuge) has the following technical advantages:
1) the trend of using high speed built-in electric spindle is becoming more and more obvious. The maximum speed of spindle has reached 12,500 revolutions per minute.
2) reagime loop shpejtësia / pozita miraton elemente të reja të tilla si ndërtuar në rezolucion të lartë bezdisshëm apo magnetike, e cila ka saktësi më të lartë të kontrollit të rrotullues dhe reagime.
3) ne rastin e strukturës dopio gisht, përpunimi i plotë sekuencë është kryer në një kohë, reduktimin e efikasitetit dhe saktësi e detalit për shkak të goditjen sekondar, dhe në përmirësimin e efikasitetit përpunimit.
Më shumë se 4) të kontrollit të multi-aks dhe multi-aks Lidhje teknologjive për të nxitur aftësinë e pjesëve mjet makinë prodhuese e komplikuar dhe efikasitetin e përpunimit, makinë e kontrollit mjet numrin bosht shtatë aks, numri i mjetet e pushtetit dhe mjetet e pushtetit së bashku për më shumë se 20 .
5) konfigurimi i pasur automatizimi, të realizuar qëllimin e shumë menaxhimit të operacionit makinë një personi, përveç transportues tradicionale bar, pajisje heqjen chip të saj, të tilla si gjatë / të shkurtër detalit marrës material detalit, instrument automatik kundër thikë, inteligjent identifikimi, workpiece inspektimit automatike popup dhe sistemi testimi i mjet thyerje kanë qenë të suksesshme në zbatimin e produktit, ka realizuar të rritur nivelin e nivelit automatizimi mjet makinë dhe pajisjet monitoruese.
    
New nk CNC slitting automatic lathes (CNC trying) adopt the whole bed, double spindle for layout, C axis dividing CS control mode, fully enclosed protection, mechanical and electrical integration, linear feed shaft LM rolling guide rail, high-speed built-in motorized spindle and high resolution feedback encoder and a series of advanced structural design; Servo interpolation 22 the axis number seven axis, all kinds of cutting tool type (including the power tool, 11), with the parts on a clamping of composite processing ability and has the function of automatic up/down material parts. New ankai numerical control longitudinal cutting automatic lathe (CNC centrifuge) main outsourcing kit all adopt foreign famous brand high-precision products to ensure its high performance and high quality. In addition, the new nk CNC slitting automatic lathes (CNC trying) structure in improving the precision and accuracy stable under great kung fu, such as ball screw, linear rolling guide, main shaft bearing, etc., call parameter calculation, strictly control the assembly process.
New nk CNC slitting automatic lathes (CNC trying) with functions of milling, multi-axis control, four axis linkage, double spindle opposed layout, the processing cutting tool, more aesthetically pleasing and adopts a series of advanced technology and the structure, high speed, precise high-grade CNC vertical cutting and milling composite automatic lathe.
The following processing functions should be met:
1) be competent to process the external round, drilling, boring, car end face, car thread, cutting, cutting, tapping and other processes of the parts.
2) the rotary power tool with horizontal and vertical layout and the rotating power tool of the auxiliary spindle shall have the ability of milling (such as keyway, plane, curved contour, etc.); After the parts are cut off, the auxiliary shaft can be used to grab the parts and complete the backside drilling, boring, milling and eccentric machining of the cutting surface of the parts.
3) equipped with automatic feeder, long/short piece feeder and other automatic devices to realize the complete machining and one-person operation of the parts, and the "one-man multi-machine" target of multiple nursing care.

2.how për mbështetje Para shitjes?

Pre shitjes mbështetje
1, pa pagesë për të siguruar zgjidhje teknike për konsumatorët. Për të siguruar konsumatorët me planin më të mirë të përpunimit, duke përfshirë zgjedhjen mjet makinë dhe konfigurimin, teknologji efikase të përpunimit, zgjedhjen mjet, prerja parametrat, pjesët orë, përzgjedhje chuck dhe shërbime të tjera të punës.
2, i gjithë procesi i gjetjes, duke u përgjigjur problemet e hasura nga konsumatorët në përdorimin e pajisjeve, duke ofruar gamë të plotë të shërbimeve teknike dhe mbështetje për konsumatorët.
3, pa pagesë për operatorët e konsumatorëve për të ofruar trajnim. Përmbajtja e trajnimit përfshijnë makinë operacion mjet, programimit, mirëmbajtjen dhe kështu me radhë, në mënyrë që të sigurojë përdorimit të aftë e mjeteve makine.
4, për të siguruar instalimin e lirë makinë dhe komisioneve për konsumatorin, nga inxhinierët e reja Ankai Corporation në transportimin e klientëve të caktuar, në përputhje me të reja specifikimet e pranimit të produktit për instalimin e dyerve Ankai për konsumatorët për të siguruar instalimin në vend dhe makinë të testimit operacion, për të siguruar që klientët të blejnë produktet mund të përdoret direkt, dhe të plotë të shërbimit konfirmim inspektimit makinë.

3.How për pas-shitjes shërbimi?

Para-shitjes shërbimi

 > Ofrojë opsione modelit torno për të konsumatorëve dhe futjen në lidhje me karakteristikat dhe avantazhet e çdo model. Rekomandoni modelin më të përshtatshëm për konsumatorin e një plani më kosto-efektive.

> Sigurimi analizën më profesionale të teknologjisë, zgjidhjen e problemeve të cilat konsumatorët hasur në prodhimin, le konsumatorët merak-free.When e nevojshme ne do të ndihmojnë klientët për të përfunduar mostra, kur është e nevojshme.

Pas shitjes shërbimi

Ne do të sigurojë instalimin e lirë, shërbim trajnimi pas blerjes për konsumatorët për të menaxhuar makinë dhe të vënë në prodhim të shpejtë.

 

Konsumatorët e dashur:

Para se inxhinierët tanë të arrijnë në kompaninë tuaj për instalimin dhe debugging shërbimeve, ju lutemi të marrë të gatshme për përgatitjet në vijim, në mënyrë që inxhinierët tanë normalisht dhe me efikasitet mund të merrni në punë pas mbërritjes.

1. Përgatitja trefazor furnizimit me energji elektrike 380V dhe tel terren, dhe të çojë ata në një pozicion pranë mjet makinë të montuar përmes një tel 2.5mm2, në mënyrë që inxhinierët tanë mund të lidhë ata me makinë metalprerëse pas mbërritjes, të furnizimit me energji elektrike për të mjet makinë.

2. Përgatitja 0.5MPa presion atmosferik të nevojshme për funksionimin normal të mjet makine, lidheni atë me një pozicion pranë mjet makinë nëpërmjet një tub ajrit φ8.

3. Përgatitja prerja e naftës (siç ROSS pastër prerjes vajit A12) mjaftueshme per procesin e përpunimit të saktësi torno automatike.

4. Përgatitja e mjet makine vaj lubrifikues (të tilla si ROSS A32).

Duan të punojnë me ne?
lidh

Na jep një britmë
Get Updates Email
WhatsApp Online Chat !