Rreth nesh

Shandong të reja Ankai-Kitco Sowin CNC Machine Tool Co, Ltd, është një ndërmarrje kombëtare të teknologjisë e specializuar në prodhimin e veglave makine CNC. Në filozofinë e "njerëz të orientuar, teknik Innovation", kompania spares asnjë përpjekje për të krijuar "me shpejtësi të lartë, saktësi të lartë, të lartë besueshmëria" pajisje CNC me të drejtat e pronarit të pronës intelektuale në sajë të fuqisë bollshme ekonomike, talenteve të fortë teknike forca dhe filozofia të avancuara të biznesit.

Përmes viteve të përpjekjeve, kompania ka zhvilluar me sukses precision të vogla CNC bar automatike torno (i njohur zakonisht si saktësi torno automatike) e cila është e ndarë në seri AK, seri SM, seri SX dhe seri SC, ka një funksion kombinim kthesë-mulli dhe është veçanërisht të zbatueshme për të madhe-grumbull multi-shumëllojshmëri të lartë saktësi detyrat e përpunimit të hollë-bosht dhe të vogla pjesë komplikuara rradhës. Produktet tona kanë mbajtës aftësinë saktësi të lartë, me pjesë kryesore që përkojnë miratimin e markave ndërkombëtare të famshme, si dhe proceset e prodhimit dhe teknologjive të marrë rolin udhëheqës në Kinë. Produktet machined janë aplikuar gjerësisht në komunikim, makineri mjekësore, ftohje, instrumente optike, pajisje në shtëpi, hapësirës ajrore, automobila, motorcycles, elektronikë, motorët, industrinë mekanizëm sahati dhe industri të tjera.
Që nga fillimi i tij, Shandong New Ankai-Kitco Sowin CNC Machine Tool Co, Ltd ka qenë i bazuar në kërkimin shkencor, zhvillimin dhe prodhimin e lartë fund lathes CNC. Në filozofinë e biznesit të "përmirësimin e vazhdueshëm, Customer Lartë", kompania është e përkushtuar për t'u bërë një prodhues i pajisjeve dhe të shërbimit udhëheqës botëror provider.
lidh

Na jep një britmë
Get Updates Email
WhatsApp Online Chat !