Новите функции на Ankai се потруди

Нова функција: нови Ankai Ankai се потруди се потруди NC воведување на странски технологија, специјализирана за производство на high-end машина производи одат, висока цврстина, добра стабилност

1, висока цврстина: целата машина е малку потешки, кои се вклучени во дебелина на телото кастинг ѕид, распон на шината, итн ригидност и распространетост на машина алатка се силни, тешки за сечење е супериорен во однос на други алатни машини и има очигледни предности во обработка на челик, од легиран челик, нерѓосувачки челик материјал и така натаму.

2, со висока стабилност: водич и span прошири, главната кочница / вал по индексирање механизам за заклучување, ја подобрува стабилноста на работното парче.

3. FANUC - серија на страничните динамична алатка мотор и се хранат на моторот е супериорен во однос на бета серија.

предност

1) серија алфа е највисок FANUC мотор, а неговата прецизност, перформанси и живот се подобри од бета серија.

2) не постои температура откривање во бета серија мотор. системот на моторот и да бидат оштетени кога температурата на моторот се зголемува постојано кога товарот е континуирано или оптоварување е голем.

3) на нашите главната оска, серво засилувач со alpha серија (FANUC, со највисок) и вретено, попречно засилувач е поделена, бета серија како тип на засилувач економски, цената е пониска од серијата алфа и главната оска, попречно засилувач е составен тип, кон крајот на одржување и замена на сите трошоци на замена и одржување треба да биде повисока од бета серија на нашата компанија се опремени со алфа моторни SM205. Вртежниот момент на алфа мотор, прецизноста на повратни информации, резолуцијата на енкодер, а сегашната откривање се многу посилни од бета мотор.

4, со голема брзина, висока прецизност и висока ефикасност: најдобар распоред алатка е контролирана од страна на висока брзина на аритметичка операција, така што времето на алатка менува е најкраткиот и најдобра локација се постигне во исто време, како и помошни време се сведува на Најкраткиот.

5, висока конфигурација: на повеќето концентрирани функционални компоненти, богати мулти оска алатката за конфигурација, и стандарден алат, кои во голема мера се прошири опсегот на обработка и се сретна со комплексна обработка на сложени делови.

6, удобен операција простор: удобен операција простор, лесно да се промени нож, вертикална алатка надолу да го добиете најдоброто чип.

7, висок степен на флексибилност: тоа може да се реализира со или без водич черупка заменливост, алат може да биде опремен со брза промена тема виорот мелење, моќ главата, VDI машина, чип смена, масло магла колектор, жица истиснување тркало, високо пумпа притисок и други уреди.

 

Време на мислењето: Мај-02-2018


Поврзете се

Дај ни извик
Земете мејл ажурирања
WhatsApp Online Chat !