• banner1-2
  • banner2-1
  • banner3

за нас

Најблиску нешто Ќе Најди до 2018 година

Шандонг Нова Ankai-Kitco Sowin CNC машина Алатка за копродукции, Ltd е национален високо-технолошки претпријатие од областа на производство на CNC машина алатки. Во филозофијата на "ориентирани кон луѓето, технички иновации", компанијата не штеди напори да се создаде "со голема брзина, висока прецизност, со голема сигурност" CNC опрема со сопственички права на интелектуална сопственост врз основа на богата економска сила, 

Над 10 години

градење Искуство

Немилосрдните извршување на совршенство

Гледајте Видео


Поврзете се

Дај ни извик
Земете мејл ажурирања
WhatsApp Online Chat !