tengah mesin vertikal CNC VMC550 (L) - China Shandong New Ankai-Kitco

tengah mesin vertikal CNC VMC550 (L)

  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    1.Specification

    specifications

    VMC550 (L)

    kumparan

    daya Motor

    2.2 / 3.7kw (servo)

    Distance between mburi kumparan lan lumahing karya

    100 -470 mm

    tengah kumparan kanggo guide kolom alur

    380 mm

    kacepetan

    8000/10000 rpm

    Taper saka kumparan

    BT30

    bench Work

    Area bench karya

    320 × 800mm

    kapasitas mbukak

    300 kg

    Pakaryan Mesa saka lemah

    880 mm

    T nomer slot / jembaré / gap

    3/14/100

    Distance saka lelungan

    X-Axis

    500 mm

    Y-Axis

    320 mm

    Z-Axis

    370 mm

    Feed

    X-sumbu obah cepet

    10 m

    Y-sumbu obah cepet

    10 m

    Z-sumbu obah cepet

    8 m

    nglereni cepet kacepetan mm / min

    1-5000 mm / min

    tliti

    akurasi posisional

    0,022 mm

    Baleni positional akurasi mm

    0,012 mm

    Tools

    Max, diameteripun

    120 mm

    Max, dawa

    200 mm

    kapasitas majalah Tool

    10

    wektu Qty saka changingS alat

    6 s

    data

    meksa Air

    0,6 MPa

    Power Supply

    Voltase (V) / frekuensi (Hz)

    380/50

    Total kapasitas (KVA)

    10

    bobot

    1960 kg

    Diamention

    1600 × 1860 × 2100 mm

     

    2.Configuration

    ※ kekuatan High casting wedhi resin
    ※ 3-axis Taiwan alur linear
    ※ System SIEMENS, GSK, KND
    ※ Taiwan kacepetan dhuwur unit kumparan 8000rpm
    ※ Handwheel Pisah
    ※ piring Gaya Tool Magazine: 16
    ※ sistem broach Pneumatic
    ※ njaga Full
    ※ imbuhan saka shim lan meneng
    ※ lubrication pedhot otomatis


  • Previous:
  • Next:

  • 

    Sambungake

    Menehi kita A Shout
    Njaluk Update Email
    WhatsApp Online Chat !