Apa kauntungan saka mesin CNC swiss dibandhingake kontrol lathe angka?

Mesin CNC swiss belongs kanggo peralatan Processing tliti, lan bisa ngrampungake mesin Komplek saka kendaraan, panggilingan, ngebur, boring, ukiran lan ukiran ing wektu sing padha. Kang utamané dipigunakaké kanggo Processing kumpulan hardware tliti lan bagéan non-standar batang khusus-shaped.
Amarga struktur mesin lumampah punika beda saka lathe kontrol angka tradisional, efficiency mesin lan mesin mesin lumampah sing luwih dhuwur tinimbang sing saka lathe NC. Njupuk loro karo noto biaxial alat desain iki, nemen nyimpen siklus wektu Processing, cara wektu exchange lan alat kanggo alat mesin dening shortening ing piso, multi stasiun alat tumpang tindih lan chip thread sumbu efektif obah fungsi nyalip, kumparan langsung fungsi indeksasi loro kaping nalika proses ngolah, shorten wektu vakum. Alat nglereni Chip main peran penting banget ing proses mesin saka kumparan lan workpiece clamping bagean. Menehi njamin kuwat kanggo akurasi mesin pancet. Ing tampilan saka pasar mesin jantung, 38mm punika diameteripun Processing paling gedhé, kang ndadekake mesin lumampah mapan kauntungan gedhe ing pasar Processing tliti sumbu. Seri iki saka mesin pribadi uga bisa dilengkapi piranti dipakani otomatis, kang nyadari produksi kanthi otomatis alat mesin single, nyuda biaya pegawe lan produk ala ing proses produksi, lan bisa digunakake kanggo gawé jumlah gedhe saka bagean tliti batang.
Efficiency mesin lan akurasi mesin saka NC lathe wis kabisat kwalitase, amarga saka alat noto pindho, nyuda wektu siklus Processing, lan wektu kanggo ijolan alat ing alat mesin dening shortening piso, multi stasiun alat fungsi tumpang tindih, thread nglereni sumbu efektif obah fungsi nyalip, fungsi kumparan indeksasi langsung loro wektu nalika proses ngolah, éling wektu shortened. Alat nglereni tansah machined ing sisih clamping saka kumparan lan workpiece, kang njamin fungsi sing tliti pancet akurasi mesin. Ing saiki, ing diameteripun mesin maksimum mesin jantung ing pasar iku 38mm, lan nggadhahi kaunggulan gedhe ing pasar Processing tliti sumbu. Seri iki saka mesin pribadi bisa dilengkapi piranti dipakani otomatis mujudaken produksi otomatis alat mesin single, lan ngurangi biaya pegawe lan tingkat ala saka produk. Iku banget cocok kanggo produksi massa saka bagean tliti batang.


wektu Post: May-02-2018


Sambungake

Menehi kita A Shout
Njaluk Update Email
WhatsApp Online Chat !