Jaringan bisnis alat mesin CNC anyar kuwat nggabungake Anyka docking Era Internet

Ing puluh taun kepungkur komersialisasi, teknologi Internet wis ditulis tingkat unprecedented ganti donya Legenda industri lan urip wirausaha. Kanthi perkembangan kanthi cepet saka Internet dina, "Internet plus" wis dadi normal pembangunan anyar industri Manufaktur. Negara nyengkuyung inovasi, nyokong "Internet plus", wis nggawa kesempatan penting kanggo perusahaan Manufaktur. Menang inisiatif ing jaman Internet, anyar Shandong Ankai CNC Machine Tool Co. Ltd. (hereinafter diarani minangka "anyar Ankai CNC") kanggo milih China jaringan bisnis mesin anggota ndhuwur, lan kuwat ing Web Intelligent mall, karo pangarep-arep jaringan bisnis mesin Chinese bantuan apik mbukak pasar Internet liyane.
Grup Shandong Ankai CNC Machine Tool Co. Ltd. Shandong anyar Ankai ing titik wiwitan dhuwur, Enterprises dhuwur-tech. Perusahaan Golongan perusahaan gedhe kang nyawiji Manufaktur mechanical, automobile die-casting, industri aluminium, industri pipe, finance, real estate lan katering. Our company setya nglereni CNC lathe panggilingan desain Komplek mesin lan pembangunan, Manufaktur lan produksi. Perusahaan angsal pesawat kebak perusahaan Korea Teknologi South HJM, siji kumparan ana, telung sumbu kontrol ubungan saka telung lathe vertikal panggilingan Komplek produk universal CNC mesin seri; uga duwe dhuwur-bahan mesin CNC lathe panggilingan Komplek kumparan pindho, pitu sumbu ubungan papat, menyang ombone maksimum kanggo nyukupi kabutuhan beda kedhaftar. Produk utamané cocok kanggo Processing saka jumlah gedhe, dhuwur akurasi lan bagean Komplek ing automobile, electronics, Komunikasi, industri IT, medical, militer, aviation, hardware, mesin lan fitting hydraulic industri.
Ing saiki, karo perkembangan kanthi cepet saka Internet dina, anyar NC machine alat China Ankai milih kanggo kerjo bareng karo jaringan bisnis kepengin kanggo nggunakake daya Internet, nggedhekake pasar bareng. Sing dipilih saka China CNC mesin alat Ankai jaringan bisnis anyar adhedhasar situs ing lapangan anggit alat mesin profesional lan kuoso. Taun iki taun pisanan saka CNC mesin alat Chinese Ankai kerjasama lan bisnis jaringan anyar, taun saka support Teknologi lan pembangunan umum.
Ing mangsa, Demas Binna bakal terus kanggo saluran munggah baris lan terus kanggo nyedhiyani kedhaftar karo produk lan layanan puas.


wektu Post: May-02-2018


Sambungake

Menehi kita A Shout
Njaluk Update Email
WhatsApp Online Chat !