FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

1.what kauntungan produk?

New NK CNC slitting kangeroo otomatis (CNC nyoba) konfigurasi liyane specifications motor lan salaras puteran desain guide sleeve, bisa kuwat ndhukung artefak, nambah Processing rigidity, njamin akurasi mesin lan mbaleni tliti; Alat mesin dilengkapi karo daya pribadi pungkasan melintang lan bali.    
Mesin pribadi kuwi kudu duwe fitur utama ing ngisor iki:
1. kemampuan siklon panggilingan Kuat: kanggo meneng balung, meneng, cacing, meneng jinis bagean, iku perlu kanggo proses-dhuwur tliti spiral alur, lan roughness lumahing saka kabutuhan spiral alur tekan ra0.8mm.
Perlu kanggo cara gerakan alat mesin, akurasi dhuwur lan apik stabilitas dinamis thread SX325 CNC menyang kabeh liwat sisih dinamis tambahan saka nambah alat pengolah prahara, alat melintang dinamis liwat rotasi cutterhead drive alloy hard cutter-kacepetan dhuwur (utama), mesin alat kumparan drive artefak rotasi alon (tambahan), Z1 batang miturut Jarak workpiece utawa mimpin ing sadawane (gerakan feed) gerakan workpiece sumbu, a (gerakan nglereni) gerakan prahara panggilingan X1 efficiency dhuwur mesin dhuwur helical alur.
2. High rigidity mobil lan panggilingan kapasitas Processing gabungan:
Graph siji kanggo aplikasi ing komunikasi, kluwarga Perkakas, electronics, Toys lan industri specifications gedhe diameteripun saka bagean lan komponen, proses Komplek, dhuwur akurasi, mbutuhake mesin Komplek kendaraan, panggilingan lan nolèh, SX325 CNC menyang kabeh kuat montor, panggilingan, bisa Processing kanggo ukuran. Cara Processing tradisional kanggo nggunakake kontrol lathe angka utawa mesin panggilingan, mesin ngebur, mesin pribadi tengah mesin, apa Processing prosedur wis rampung, jumlahe peralatan dikarepake, efficiency produksi kurang, ing mesin bagean workpiece sawise clamping kapindho kang angel kanggo njamin.
Graph siji: Komunikasi, kluwarga Perkakas, electronics, industri Toys bagean khas (32 diameteripun mm ing 20 kanggo Ф Ф)
SX325 ngowahi, panggilingan, CNC menyang kabeh duwe rigidity dhuwur karo siji wektu clamping bisa entuk kaku dhuwur saka mobil bentuke silinder workpiece, endface, utas, nglereni alur, Cut mati lan panggilingan horisontal, ngebur, nutul lan mburi pasuryan lan Cut mati sawise mburi mburi ngebur, nutul, kapasitas Processing gabungan boring lan liyane.
3. daya Processing saka tliti bagean batang langsing:
anjir. 2 iku dhuwur tliti lan batang langsing in hydraulic, auto parts, medical, aviation, aerospace lan industri optik.
Figure 2: hydraulic, auto parts, medical, aviation, aerospace, bagean khas industri optik kang (32 diameteripun mm ing 20 kanggo Ф Ф)
Iku banget angel kanggo proses bagean batang langsing karo rasio dawa / diameter luwih saka 6, lan tliti lan efficiency angél kanggo njamin. New NK CNC slitting kangeroo otomatis (CNC lumaku kabeh) amarga teknologi Processing unik kayata dhuwur-kacepetan guide salaras grumbulan, workpiece lan bagean nglereni alat tansah didhukung dening guide sleeve, supaya bisa gampang diproses ing diameteripun saka 5 ~ 32 mm, dawa ing 280 mm Ultra langsing batang bagean.
    
4. Double spindle design of the back processing and synchronous processing after cutting:
Center for workpiece cutting back face no convex-concave defect or slender shaft parts need principal, vice principal axis clamping synchronous rotation of machining parts, as well as the need to cut surface milling, drilling, boring, tapping processing parts, such as double spindle machines can be fully competent. In addition, the main/auxiliary spindle can be controlled simultaneously or independently.
The two models identified are both high-end models with the above functions.
  
5. Automatic blanking of raw materials and finished products:
When feeding through configuration bar feeder, material by configuring short/long after device, the machine can realize one operator, more care mode of "one more machine", to improve the automation degree of equipment, save human resource for firms to help a lot.
In addition, the "numerical control longitudinal cutting automatic lathe (CNC centrifuge)" high-grade model also has the following outstanding characteristics:
1) multi-motor shaft linkage interpolation function: to effectively improve the processing efficiency and meet the processing of complex parts;
2) high-speed synchronous rotary guide sleeve: to meet the requirements of high speed processing;
3) have high precision: to be qualified for the precision of parts, such as aviation, precision instrument and communication equipment.
The new ankai numerical control longitudinal cutting automatic lathe (CNC centrifuge) has the following technical advantages:
1) the trend of using high speed built-in electric spindle is becoming more and more obvious. The maximum speed of spindle has reached 12,500 revolutions per minute.
2) kacepetan / posisi daur ulang saran adopts unsur anyar kayata dibangun ing resolusi dhuwur grating utawa Magnetik, kang wis kontrol tliti luwih saka Rotary lan saran.
3) ing cilik saka struktur kumparan pindho, Processing urutan lengkap wis rampung ing siji wektu, ngurangi efficiency lan tliti workpiece amarga clamping secondary, lan Ngapikake efficiency mesin.
Luwih saka 4) kontrol multi-sumbu lan ubungan multi-sumbu teknologi kanggo ningkataké kemampuan saka bagean Manufaktur alat mesin rumit lan efficiency mesin, mesin kontrol alat nomer batang pitu sumbu, nomer pribadi daya lan daya pribadi bebarengan kanggo luwih saka 20 .
5) konfigurasi automation sugih, mujudaken goal saka akeh mesin Manajemen operasi wong, saliyane kanggo garis conveyor tradisional, piranti aman chip kuwi, kayata dawa / short workpiece panrima materi workpiece, instrument otomatis marang piso, cerdas identifikasi, workpiece nyembul pengawasan otomatis lan sistem testing saka alat breakage wis sukses ing aplikasi produk, wis temen maujud mundhakaken ing tingkat tingkat automation alat mesin lan piranti ngawasi.
    
New nk CNC slitting automatic lathes (CNC trying) adopt the whole bed, double spindle for layout, C axis dividing CS control mode, fully enclosed protection, mechanical and electrical integration, linear feed shaft LM rolling guide rail, high-speed built-in motorized spindle and high resolution feedback encoder and a series of advanced structural design; Servo interpolation 22 the axis number seven axis, all kinds of cutting tool type (including the power tool, 11), with the parts on a clamping of composite processing ability and has the function of automatic up/down material parts. New ankai numerical control longitudinal cutting automatic lathe (CNC centrifuge) main outsourcing kit all adopt foreign famous brand high-precision products to ensure its high performance and high quality. In addition, the new nk CNC slitting automatic lathes (CNC trying) structure in improving the precision and accuracy stable under great kung fu, such as ball screw, linear rolling guide, main shaft bearing, etc., call parameter calculation, strictly control the assembly process.
New nk CNC slitting automatic lathes (CNC trying) with functions of milling, multi-axis control, four axis linkage, double spindle opposed layout, the processing cutting tool, more aesthetically pleasing and adopts a series of advanced technology and the structure, high speed, precise high-grade CNC vertical cutting and milling composite automatic lathe.
The following processing functions should be met:
1) be competent to process the external round, drilling, boring, car end face, car thread, cutting, cutting, tapping and other processes of the parts.
2) the rotary power tool with horizontal and vertical layout and the rotating power tool of the auxiliary spindle shall have the ability of milling (such as keyway, plane, curved contour, etc.); After the parts are cut off, the auxiliary shaft can be used to grab the parts and complete the backside drilling, boring, milling and eccentric machining of the cutting surface of the parts.
3) equipped with automatic feeder, long/short piece feeder and other automatic devices to realize the complete machining and one-person operation of the parts, and the "one-man multi-machine" target of multiple nursing care.

2.how babagan Pre sales support?

Pre sales support
1, gratis kanggo nyedhiyani solusi technical kanggo pelanggan. Kanggo nyedhiyani pelanggan karo rencana Processing paling, kalebu pilihan alat mesin lan konfigurasi, teknologi Processing efisien, pilihan alat, nglereni paramèter, bagean jam, pilihan Chuck lan layanan liyane apa.
2, proses kabèh ranging, njawab masalah pinanggih dening pelanggan ing nggunakake peralatan, nyediakake sawetara sing kebak layanan lan support kanggo pelanggan.
3, gratis kanggo operator customer kanggo nyedhiyani latihan. Isi latihan kalebu mesin alat operasi, komputer, pangopènan lan ing, supaya minangka kanggo njamin nganggo trampil saka mesin pribadi.
4, nyedhiyani instalasi mesin free lan commissioning kanggo customer, dening Ankai Corporation engineers anyar ing transportasi saka pelanggan ditetepake panggonan, sesuai karo specifications acceptance produk anyar kanggo instalasi saka Ankai lawang kanggo pelanggan kanggo nyedhiyani instalasi ing situs lan mesin testing operasi, kanggo mesthekake yen pelanggan tuku produk bisa langsung digunakake, lan layanan konfirmasi pengawasan mesin lengkap.

3.how babagan layanan sawise-sale?

layanan Pre-sale

 > Nyedhiyani opsi model lathe kanggo customer lan introduksi bab fitur lan kaluwihan saka saben model. Rekomendasi model paling fitting kanggo customer saka rencana paling biaya-efisiensin.

> Nyedhiyani analisis teknologi paling profesional, ngatasi masalah kang pelanggan pinanggih ing produksi, supaya pelanggan sumelang-free.When perlu Kita bakal ngewangi klien rampung conto nalika iku perlu.

Sawise-sale layanan

Kita bakal nyedhiyani instalasi free, layanan latihan sawise tuku kanggo pelanggan kanggo ngatur mesin lan sijine ing produksi kanthi cepet.

 

Dear pelanggan:

Sadurunge engineers kita teka ing perusahaan kanggo layanan instalasi lan debugging, please njaluk siap kanggo ancang-ancang ing ngisor iki, supaya engineers kita lancar lan luwih irit bisa njaluk menyang karya sawise rawuh.

1. Siapke telung phase daya 380V sumber lan lemah kabel, lan mimpin menyang posisi jejere alat mesin kanggo dipasang liwat kabel 2.5mm2, supaya engineers kita bisa nyambung menyang alat mesin sawise rawuh, kanggo sumber daya kanggo alat mesin.

2. Siapke 0.5mpa atmosfer meksa perlu kanggo operasi normal alat mesin, nyambung menyang posisi jejere alat mesin liwat pipa air φ8.

3. Siapke nglereni lenga (kayata ROSS nglereni murni A12 lenga) cukup kanggo proses mesin saka tliti lathe otomatis.

4. Siapke alat mesin lenga lubricating (kayata ROSS A32).

Arep digarap US?




Sambungake

Menehi kita A Shout
Njaluk Update Email
WhatsApp Online Chat !