CNC lathe CK6136A - China Shandong New Ankai-Kitco

CNC lathe CK6136A

  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Details :

    A. Konfigurasi

    1.System: GSK, motor servo lan drive

    2,8 inch Manual Chuck 3-rahang, 4-stasiun kirim alat listrik.

    tailstock 3.Manual, Semi-Rugged

    sistem 4.Cooling; sistem Lighting; sistem lubrication otomatis;

    B. konfigurasi Pilihan

    merek pilihan saka sistem CNC SIEMENS, Fanuc
    jinis pilihan saka kirim alat Horisontal 6-stasiun, horisontal 8-stasiun
    jinis pilihan saka clamping workpiece Chuck hydraulic, Chuck pneumatic, spring Chuck
    jinis pilihan saka tailstock ing <F, ont = "" style = "font-size: 16px;"> tailstock Hydraulic, tailstock pneumatic
    pola pilihan saka dipakani Otomatis Bar dipakani (Selaras program piyambak)

    C. Kaluwihan:

    1. alur Pandhuan iki dianggep dening quenching frekuensi ultrasonik, mecah nggoleki lan perawatan plester.

    2. kumparan Independent, angger-angger global frekuensi stepless kacepetan, gangguan cilik lan geter, tliti mesin dhuwur, saving lan lingkungan Proteksi.

    3. kumparan The adopts kacepetan dhuwur lan prewangan dhuwur tliti, lan lumahing machined wis Rampung apik

    specifications

    item specifications
    Max. nglangi liwat amben Φ360mm
    Max. nglangi liwat tombol Φ190mm
    Max. dawa Piece karya 750mm
    Jembar mesin 330mm
    Gedhéné Chuck telung rahang 200mm
    Range kacepetan kumparan 150-2500rpm
    bolongan kumparan Φ60mm
    Taper saka bolongan kumparan MT6
    Stations operator alat 4/6/8
    Ukuran maksimum kirim alat 20mm utawa 25mm
    Min. nyetel unit saka motor (Z) 0.001mm dawa, (X) salib 0.001mm
    kacepetan Moving kirim (Z) 8m dawa / min, (X) salib 4m / min  
    Taper saka tailstock quill  MT4
    Max. sawetara tailstock quill 120mm    
    daya Motor 5.5KW
    ukuran Packing (dawa × jembaré × dhuwur) 1950 mm × 1400 mm × 1650mm  
    Bobot resik 1650 / 1700kg

    3 (3) 3 (1)


  • Previous:
  • Next:

  • 

    Sambungake

    Menehi kita A Shout
    Njaluk Update Email
    WhatsApp Online Chat !