CK6132A - China Shandong New Ankai-Kitco

CK6132A

  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    A. Konfigurasi Standard lan Keterangan

    1.System: GSK928TD-L, motor servo lan drive
    2.3-rahang Chuck, kirim alat listrik 4-stasiun.

    tailstock 3.Manual, Semi-Rugged

    sistem 4.Cooling; sistem lubrication otomatis; sistem Lighten;

    C. Utama fitur

    1. kumparan Single

    2. Muga ndandani karo sistem Chuck hydraulic.

    3. Integrated sistem lubrication otomatis.

    4. tliti High CNC lathe karo apik radio kinerja-rega.

    5. setir tangan Elektronik dilengkapi operasi gampang.

    6. kreta Ing adopts Processing plastik tempel nganggo cilik, dhuwur tliti, urip dawa.

    7. Feed saka XZ batang iki mimpin dening werni meneng karo servo-motor.

    8. Rotary macem-macem Piece karya lumahing otomatis ngowahi, mesin.

    konfigurasi Special D.

    merek pilihan saka sistem CNC

    SIEMENS, Fanuc

    jinis pilihan saka kirim alat

    horisontal Six-stasiun, horisontal wolung stasiun

    jinis pilihan saka clamping workpiece

    Chuck hydraulic, Chuck pneumatic, spring Chuck

    jinis pilihan saka tailstock ing

    tailstock Hydraulic, tailstock pneumatic

    pola pilihan saka dipakani

    Otomatis dipakani (Selaras program piyambak)

     

    Keterangan

    item

    specifications

    Max. nglangi liwat amben Φ320mm
    Max. nglangi liwat tombol Φ110mm
    Max. dawa Piece karya 450mm
    Range kacepetan kumparan 100-2500rpm
    bolongan kumparan Φ40mm
    Taper saka bolongan kumparan MT5
    Stations operator alat 4/6 / utawa gang-jinis operator alat
    Min. nyetel unit saka motor (Z) 0.001mm dawa, (X) cross0.001mm
    kacepetan Moving kirim (Z) dawa 8 m / min, (X) salib 4m / min
    Taper saka tailstock quill MT3
    Max. sawetara tailstock quill 100mm
    daya Motor 4KW
    ukuran Packing (dawa × jembaré × dhuwur) 1820 mm × 1100 mm × 1550mm
    Bobot resik 1100kg

    32


  • Previous:
  • Next:

  • 

    Sambungake

    Menehi kita A Shout
    Njaluk Update Email
    WhatsApp Online Chat !