AK164 Swiss CNC Precision - China Shandong New Ankai-Kitco

AK164 Swiss CNC Precision

  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    alat Ak164 mesin seri belongs kanggo Swiss-kacepetan dhuwur-dhuwur tliti direktori CNC lan dipakani dual-waé nolèh-panggilingan digabungake lathe (exchangeable guide sleeve lan nuntun mode kantong-free miturut syarat customer) .Prodhuk nyawiji guide sleeve lan nuntun sleeve- mode free, sadhar desain serbaguna. Alat mesin kaleksanane metu mesin paling cocok miturut syarat customer ing barang; ing struktur guide sleeve (direktori), iku dilengkapi karo splined batang piranti rotasi salaras integral lan total-travel salaras guide rotasi kantong, 320mm bahan bisa panganan dening siji-wektu clamping; ing kantong-free struktur guide (dipakani), iku trep kanggo dismount, ora perlu materi mecah ing proses mesin, lan bisa mesin kadhemen digambar bar ing kacepetan dhuwur lan akurasi dhuwur. kumparan iku sawijining Integrasi dibangun ing kumparan elektrik kang sirah daya rotasi dilengkapi karo lenga device.It cooling bisa digunakake Applied kanggo mesin digabungake saka bagean langsing-batang lan bagean tliti ing otomotif, elektronik komunikasi, faxes, printer , medical instruments, Perkakas ngarep, lockmaking lan industri.

    724c964e4890651054894503

     

     

     

    paramèter Technical

     

    item

    AK164

    mesin
    Range

    diameteripun Bar clamping saka kumparan mm

    Ф8 ~ Ф16mm

     

    diameteripun clamping Max batang bali

    320mm

    diameteripun ngebur Max saka kumparan

    Ф10mm

    Max nutul diameteripun saka kumparan

    M8

    ambane ngebur Max saka kumparan

    65mm

    diameteripun ngebur Max saka sisih panggilingan sirah daya

    Ф12mm

    kumparan

    kacepetan kumparan

    100 ~ 7000rpm / min

    indeksasi kumparan

    C-axi: 0,001 °

    Kumparan liwat-bolongan diameteripun

    Ф33mm

    Cutting
    Tool

    alat Row jumlahe (16 * 16 * 150)

    6

    Sisih panggilingan Rotary mimpin alat

    1 × ER16 + 3 × ER16

    Sisih panggilingan sawetara kacepetan sirah daya

    100 ~ 6000rpm / min

    Akhir panggilingan daya alat Rotary

     

    3 × ER16

    Akhir panggilingan sawetara kacepetan sirah daya

     

    100 ~ 6000rpm / min

    Akhir pasuryan saka piso tetep

     

    3 × ER16

    Motor

    Dibangun ing daya kumparan elektrik

    5.5KW

    daya dirating saka motor servo X1-sumbu

    0.75KW

    daya dirating saka Y, Z-sumbu motor servo

    1KW

    daya dirating saka sisih panggilingan sirah daya

    0.75KW

    Akhir daya panggilingan sirah dirating daya

    0.35KW

    Cooling daya pump lenga

    0.18KW

    Lubricating daya pump lenga

    25w

    sistem

    sistem Model

    21TB

    compounding nomer Controllable / sumbu

    6/4

    unit min

    0.001mm

    kacepetan gerakan cepet maca

    32m / min (X-axi 20m / min)

    kapasitas panyimpenan Program

    1GB

    nomer program disimpen

    8.0 "Layar Warna

     

     

    Others

     

     

     

    piranti panrima

    bêsik dawa lan cendhak catcher

    kapasitas daya

    11KVA

    dhuwur tengah kumparan

    985mm

    alat mesin dimensi (L * W H *)

    2200 * 1510 * 1780mm

    Nglereni volume tank bahan bakar

    145L

    meksa Air

    ndhuwur 0.4MPa

    alat mesin bobot net

    2


  • Previous:
  • Next:

  • 

    Sambungake

    Menehi kita A Shout
    Njaluk Update Email
    WhatsApp Online Chat !