Technical

The NC Ankai anyar njupuk gaweyan kanggo introduce teknologi manca, sing spesialisasine ing produksi dhuwur-mburi produk mesin CNC pindhah, rigidity dhuwur, stabilitas apik.

Perusahaan angsal pesawat kebak perusahaan Korea Teknologi South HJM, siji kumparan ana, telung sumbu kontrol ubungan saka telung lathe vertikal panggilingan Komplek produk universal CNC mesin seri; uga duwe dhuwur-bahan mesin CNC lathe panggilingan Komplek kumparan pindho, pitu sumbu ubungan papat, menyang ombone maksimum kanggo nyukupi kabutuhan beda kedhaftar.

NC njupuk gaweyan kanggo nggunakake produk: utamané cocok kanggo automotive, electronics, komunikasi, industri IT, medical, aviation, karo, hardware, industri bagean mechanical lan hydraulic ing jumlah gedhe, dhuwur tliti, cilik Processing bagean Komplek, materi rod maksimum clamping diameteripun 38mm, bisa entuk 24 jam produksi unattended.

mesin adopts kacepetan dhuwur sistem CNC, majeng dibangun ing kumparan lan dibangun ing kanggo ngodhe resolusi dhuwur, tata bagean, kualitas dhuwur lan (produk account-jeneng kayata arah, werni meneng, guide linear sing diimpor) cukup, Manufaktur canggih, pabrik pengawasan standar majeng manca, supaya produk tekan internasional majeng tingkat.

tech dhuwur, titik wiwitan dhuwur, kualitas dhuwur iku nguber langgeng Ankai anyar, Ankai wong anyar semangat "kualitas pisanan, layanan efisien, roh pionir lan pikiran, tenanan karo pelanggan lan pembangunan umum.

636552548978401696_1

CNC fitur produk mesin:

1, rigidity dhuwur: kabèh mesin rada abot, kang kawujud ing kekandelan tembok awak casting, jengkal alur guide, etc. rigidity lan expansibility saka alat mesin sing kuwat, nglereni heavy karkat mesin pribadi liyane , lan nduweni kaluwihan ketok ing proses baja, logam campuran baja, materi stainless steel lan ing.
2, stabilitas: guide lan span kahyangan, utama brake / countershaft sawise indeksasi Ngunci piranti, mbenakake stabilitas workpiece.
3. Ing Fanuc - seri saka motor alat dinamis tambahan lan Feed motor karkat seri beta.

Advantage:
1) seri alpha punika Fanuc motor paling, lan tliti sawijining, kinerja lan urip sing luwih apik saka seri beta.
2) ana deteksi suhu ing motor beta seri. Ing motor lan sistem bakal rusak nalika suhu motor mundhak terus-terusan nalika mbukak iku dadi utawa mbukak gedhe.
3) batang utama, servo ampli nggunakake seri alpha (Fanuc, karo dhuwur) lan kumparan, ampli melintang pamisah, seri beta minangka jinis ampli ekonomi, rega luwih murah tinimbang ing seri alpha, lan batang utama, ampli melintang kita klebu jenis integral, ing pangopènan pungkasan lan panggantos ing kabeh biaya panggantos lan pangopènan kudu luwih saka seri beta kita perusahaan sing dilengkapi karo alpha motor SM205. Torsi saka motor alpha, tliti saran, resolusi ngodhe, lan deteksi saiki akeh kuwat saka motor beta.

636552549299818231_1

4, kacepetan dhuwur, dhuwur tliti lan efficiency dhuwur: ing tata letak alat paling dikendhalèkaké déning kacepetan dhuwur operasi aritmetika, supaya alat ganti wektu iku cedhak lan lokasi apik wis ngrambah ing wektu sing padha, lan wektu tambahan wis suda kanggo paling cedhak.
5, konfigurasi dhuwur: komponen paling pekat fungsi, multi sumbu konfigurasi alat sugih, lan daya pribadi standar, kang nemen nggedhekake orane katrangan Processing lan ketemu ing mesin Komplek saka bagean Komplek.
6, trep papan operasi: papan operasi trep, gampang kanggo ngganti piso, alat mudhun vertikal bisa njaluk chip paling.
7, keluwesan dhuwur: iku dipun wujudaken utawa tanpa guide Bushing interchangeability, daya pribadi bisa dilengkapi cepet owah-owahan thread prahara panggilingan, sirah daya, VDI cutter, chip Remover, kedhul lenga kolektor, setir kabel extrusion, pump dhuwur meksa lan liyane piranti.




Sambungake

Menehi kita A Shout
Njaluk Update Email
WhatsApp Online Chat !