Babagan awake dhewe

Shandong New Ankai-Kitco Sowin CNC Machine Tool Co., Ltd. punika perusahaan dhuwur-tech nasional sing spesialisasine ing produksi saka mesin pribadi CNC. Ing filsafat "Wong-oriented, Technical Innovation", perusahaan spares ora efforts kanggo nggawe "dhuwur-kacepetan, dhuwur-tliti, dhuwur-linuwih" peralatan CNC karo hak properti intelektual tertutup dening kabecikan saka kekuatan ekonomi KALUBÈRAN, talent technical kuwat pasukan lan filsafat bisnis majeng.

Liwat taun efforts, perusahaan wis kasil ngembangake cilik CNC tliti bar otomatis lathe (umum dikenal minangka tliti lathe otomatis) kang dipérang dadi seri AK, seri SM, seri SX lan seri SC, nduweni fungsi kombinasi siji-pabrik lan utamané ditrapake kanggo gedhe-kumpulan multi-macem-dhuwur tliti tugas mesin saka langsing-batang lan rumit bagean puteran cilik. Produk kita duwe kemampuan retaining dhuwur tliti, karo bagean dicocogaké utama ngadopsi merek internasional misuwur, uga pangolahan produksi lan teknologi njupuk timbal ing China. Produk machined sing digunakake Applied kanggo komunikasi, mesin medical, kulkasan, instruments optik, Perkakas ngarep, aerospace, otomotif, motor, electronics, motor, industri timepiece lan industri.
Wiwit ngadeg, Shandong New Ankai-Kitco Sowin CNC Machine Tool Co., Ltd. wis adhedhasar riset, pembangunan lan produksi dhuwur-mburi CNC kangeroo. Ing filsafat bisnis "Constant Asil dandan, Customer Supreme", perusahaan pengabdian kanggo dadi produsen peralatan lan panyedhiya layanan anjog donya-.




Sambungake

Menehi kita A Shout
Njaluk Update Email
WhatsApp Online Chat !