• banner1-2
  • banner2-1
  • banner3

Babagan awake dhewe

Ing bab cedhak sampeyan bakal nemokake menyang 2018

Shandong New Ankai-Kitco Sowin CNC Machine Tool Co., Ltd. punika perusahaan dhuwur-tech nasional sing spesialisasine ing produksi saka mesin pribadi CNC. Ing filsafat "Wong-oriented, Technical Innovation", perusahaan spares ora efforts kanggo nggawe "dhuwur-kacepetan, dhuwur-tliti, dhuwur-linuwih" peralatan CNC karo hak properti intelektual tertutup dening kabecikan saka kekuatan ekonomi KALUBÈRAN, 

Swara 10 Taun

Bangunan Pengalaman

The gampang nglokro nguber kang sempurno

Watch video


Sambungake

Menehi kita A Shout
Njaluk Update Email
WhatsApp Online Chat !